Schone school, hoger welzijn!

Het nieuwe schooljaar is begonnen! Leerlingen, leraren en schoolpersoneel lopen de deuren van scholen en universiteiten weer binnen. Het is van groot belang om ervoor te zorgen dat zij zich in een veilige en schone school bevinden.

Uit tal van wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat een schone schoolomgeving bijdraagt aan een betere concentratie en leerprestaties. Bovendien benadrukken onderzoekers de samenhang tussen netheid en productiviteit. Een schone ruimte bevordert de efficiëntie en zorgt voor meer focus. Tegelijkertijd geven schone klaslokalen, bibliotheken en gymzalen de leerlingen, ouders en docenten een gevoel van kalmte. Daarom is het van cruciaal belang dat schoonmaakprocedures in onderwijsinstellingen zeer doeltreffend zijn. Hierdoor wordt ervoor gezorgd dat oppervlakken en apparatuur hygiënisch en veilig blijven.

Floorpul heeft een reeks specifieke machines ontwikkeld die perfect geschikt zijn voor het schoonmaken van vloeren in scholen, bibliotheken, universiteiten en sportzalen. Deze ruimtes hebben vaak verschillende afmetingen, soorten vloeren en vuilophopingen en daar spelen onze producten op in.

Onyx 35

De Onyx 35 is de kleinste schrobmachine, verkrijgbaar met kabel of batterij. De enkele borstel heeft een schoonmaakbreedte van 35 cm, met een werktijd van meer dan 70 minuten voor de AGM-versie en 2 uur voor de Lithium-versie. De machine is zeer eenvoudig in gebruik en onderhoud, zelfs voor onervaren gebruikers. Dankzij het compacte formaat en de verstelbare hendel is het gemakkelijk om onder tafels en stoelen te reinigen. Daarnaast is de machine eenvoudig te vervoeren.

Onyx 35b Schrobmachine HD Floorpul - HD van Dijk Duurzame Reinigingsmachines

Onyx 43

Ondanks het kleine formaat is deze schrobmachine zeer robuust en biedt grote schoonmaakprestaties. De grote watertanks (20/23 liter), de werktijd (75 minuten voor de AGM-versie en meer dan 2 uur voor de Lithium-versie) en de borstelkracht van meer dan 35 kg maken het mogelijk om verschillende soorten vloeren en vuil aan te pakken. De verstelbare stuurhendel en onze gepatenteerde zuigmond maken het mogelijk om zelfs de meest rommelige en smalle ruimtes te reinigen.

Schrobmachine onder tafels

Ruby 48

Deze schrobzuigmachine met 1 borstel of pad heeft een reinigingsbreedte van 48,5 cm. Dankzij het compacte formaat, de grote tankcapaciteit (40/45 liter) en een werktijd van meer dan 3 uur is deze bijzonder geschikt voor dagelijks en frequent gebruik in kleine tot middelgrote ruimtes waar diepe en effectieve reiniging is vereist. De Ruby 48 is gemakkelijk te hanteren en stil, waardoor het perfect is voor gebruik overdag.

Ruby 48 BL Schrobmachines HD Floorpul - HD van Dijk Duurzame Reinigingsmachines

Ruby 48BLT

Dankzij het intuïtieve bedieningspaneel, het gebruiksgemak, de compacte afmetingen is deze machine door iedereen eenvoudig te bedienen. Voorzien van aandrijving op de wielen, waardoor er een lage belasting is voor de gebruiker. Tegelijkertijd maakt de stevige borstelbasis deze machine bijzonder geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes, waar dagelijkse tot dieptereiniging benodigd is.

Ozon

Om een schonere en hygiënischere omgeving te bieden, raadt HD van Dijk aan om deze modellen uit te rusten met het Ozon System. Dit gepatenteerde systeem maakt schoonmaak mogelijk van een vloer, zonder het gebruik van chemische reinigingsmiddelen. Daarnaast beperkt het de groei en ontwikkeling van bacteriën ook in de uren na het schoonmaken, wat zorgt voor een nog schonere vloer. Het systeem bespaart reinigingsmiddelen, plastic, vermindert afval en beschermt het milieu.

Investeren in professionele reiniging van scholen en universiteiten is essentieel om een gezonde en comfortabele omgeving te garanderen. Dit stelt studenten, leraren en schoolpersoneel in staat om het beste van zichzelf te geven. Zich veilig en welkom voelen, verhoogt de motivatie en bevordert een positieve houding ten opzichte van zowel studie als werk!

Schone school, hoger welzijn!